Crawl Techniek Boost

Heb je een goed crawlslag en wil je je techniek een boost geven? 


Dan is "crawl techniek boost" echt iets voor jouw. Hierin komen verschillende toptrainers een sessie crawl techniek geven. 

Het is geweten dat elke zwemtrainer verschillende nadrukken legt bij een zwemmer. Door deel te nemen aan de verschillende sessie kom je te weten wat de belangrijkste aandachtspunten en veelvoorkomende fouten zijn waar deze toptrainers zich op focussen. 

VOOR WIE

Volwassenen die minimum 500m. crawl kunnen zwemmen, waarbij men bij de ademhaling onderwater uitblaast. Zwemmers die een redelijke basis van crawl beheersen maar hun techniek willen perfectioneren. Hieronder vallen zeker ook triatleten die door de sessies hun tijd willen verscherpen.

Bij voorkeur zwemmers die de voorgaande "start 2 crawl” cursus afgewerkt hebben.

Toptrainers

8 december

Science2sport

Wouter van Eester

Na het afronden van zijn studies startte Wouter als docent aan de Thomas More-hogeschool. Binnen de sportrichting doceert hij naast zwemmen ook inspanningsfysiologie en staat hij in voor de begeleiding van projectwerk rond training geven.

Daarnaast is hij docent zwemmen aan de Vlaamse Trainers school.

En trainer/hoofd-trainer in verschillende zwemclubs.

 

WANNEER

2de techniek Boost

Zondag 08/12/2019 van 10:00 tot 11:00

Zondag 08/12/2019 van 11:00 tot 12:00

KOSTPRIJS

De kostprijs bedraagt 13 euro voor 1 uur. Hiervoor krijgt uw 1 les: inclusief entree (persoonlijke baan voor de lessen), verzekering, materiaal en Toptrainer.

Let op er worden maar 6 deelnemers per uur toegelaten!

Inschrijven

NASCHOOLSE SPORT - START2CRAWL - PRIVE ZWEMLESSEN

  • Facebook
  • Instagram

© MOVEMENT VZW