Crawl Techniek Boost

Heb je een goed crawlslag en wil je je techniek een boost geven? 


Dan is "crawl techniek boost" echt iets voor jouw. Hierin komen verschillende toptrainers een sessie crawl techniek geven. 

Het is geweten dat elke zwemtrainer verschillende nadrukken legt bij een zwemmer. Door deel te nemen aan de verschillende sessie kom je te weten wat de belangrijkste aandachtspunten en veelvoorkomende fouten zijn waar deze toptrainers zich op focussen. 

VOOR WIE

Volwassenen die minimum 500m. crawl kunnen zwemmen, waarbij men bij de ademhaling onderwater uitblaast. Zwemmers die een redelijke basis van crawl beheersen maar hun techniek willen perfectioneren. Hieronder vallen zeker ook triatleten die door de sessies hun tijd willen verscherpen.

Bij voorkeur zwemmers die de voorgaande "start 2 crawl” cursus afgewerkt hebben.

Toptrainers

26 Januari

Patrick Boucquaert

Patrick heeft als basis een opleiding leerkracht Lichamelijke Opvoeding en heeft zich verder gespecialiseerd in het zwemmen.

 

Zo is hij één van de weinige trainers A van België. 

 

Ook was hij hoofdtrainers bij de Royal ostend Swimming club Van 2002 tot 2005. En is steeds op de hoogte van de nieuwste vernieuwingen en trends in de zwemwereld.

Momenteel is hij docent zwemmen aan de Vlaamse Trainers school en is zich nu aan het specialiseren om kwaliteit te waarborgen bij docenten van sport Vlaanderen.

 

WANNEER

2de techniek Boost

Zondag 26/01/2019 van 11:00 tot 12:00

KOSTPRIJS

De kostprijs bedraagt 13 euro voor 1 uur. Hiervoor krijgt uw 1 les: inclusief entree (persoonlijke baan voor de lessen), verzekering, materiaal en Toptrainer.

Let op er worden maar 10 deelnemers per uur toegelaten!

Inschrijven

NASCHOOLSE SPORT - START2CRAWL - PRIVE ZWEMLESSEN - SPORTKAMPEN - LOOPWEDSTRIJDEN

  • Facebook
  • Instagram

© MOVEMENT VZW