top of page

Movement 
Running criterium

Sponsors

logo-havenoostende_0.png

Haven Oostende creëert economische maritieme groei met als doel duurzame tewerkstelling. De haven heeft een enorm uitgestrekt gebied in Oostende met meer bedrijven dan je denkt. Neem zeker eens de tijd om de website te bekijken en overal langs te fiets. Zeker de moeite.

Cm het ziekenfonds waar je goed bij zit. Ze staan je bij met al je vragen. De kinderen kunnen genieten van fantastische reizen. Terugbetalingen van vanalles en nog zoveel meer. 

logo-og.png
CM_Logo-NL.png

Op de dienst sport kunnen wij al rekenen van in het beging van Movement. Ook nu staan ze ons bij met raad en advies. 

Als familiebedrijf heeft Buro-M reeds meer dan 30 jaar ervaring in het beheer van gebouwen. Om onze dienstverlening compleet te maken kan u vanaf nu ook bij ons terecht voor de verkoop of verhuur van uw pand. Zo willen we u volledig ontzorgen: van een transparant en duidelijk beheer tot een vlotte verkoop of verhuur.

Buro-M.png
cec-logo-2x (1).png

De expert voor het elektrisch rijden. Ze hebben er alles in huis. Movement investeerde in een bakfiets en is er absoluut tevreden van.

Gedaan met zorgen over het te lange gras. Bij het Kunstgrascentrum ben je aan het juiste adres. Hun jarenlange ervaring bezorgt jouw tuin de perfecte make over

images.png
140xNxkunstgras-e5568352a7f9a455eca6fff3b8f72778-klantlogo-default.png.pagespeed.ic.YsvzQa

Genieten dat is het juiste woord wanneer we het over De Cappuccino hebben. Niet enkel buiten of in de tearoom maar ook op de rooftopbar is het heerlijk vertoeven. Alles is er superlekker, een echte aanrader.

Ben je op zoek naar een nieuwe woonst of wil je een eigen pand verkopen? Dan is Immo Francois de geknipte partner in dit verhaal. Via de lokale verankering van het kantoor gaan de makelaars samen met jou op zoek.

images (1).png
bottom of page