Wij zijn 3 leerkrachten lichamelijke opvoeding met een passie voor sport. We bundelen onze krachten onder de naam MOVEMENT. We leggen ons momenteel toe op zwemlessen voor kinderen en volwassenen maar ook op naschoolse sport. We vinden het belangrijk dat kinderen de juiste keuzes maken en zo heel hun leven met plezier blijven sporten. 

Door de groei van Movement vzw hebben we reeds een aantal lesgevers die wekelijks vol enthousiasme er tegenaan gaan. Ook hen willen we graag opnemen in 'ons team'. Tijdens de vakanties hebben we ook nog lesgevers die zich engageren voor Movement vzw. Ook hier gaan we op zoek naar gediplomeerde lesgevers die de waarden van onze club nastreven.

ONS TEAM

           LEVY MEYER
(Jeugdsportcoordinator)

Mede oprichter van Movement vzw.

Met zijn diploma bachelor lichamelijke opvoeding is Levy aan de slag als "coördinator fysieke paraatheid bij het West-Vlaams opleidingscentrum voor brandweer reddingsdienst en ambulance". 

Na jarenlang competitie gezwommen te hebben op hoog niveau, is hij ook docent voor de opleiding "redder aan zee". Levy richt zich vooral op zwemlessenreeksen voor volwassenen.  

            LISE PLASSCHAERT

 

Lise is juf in het 3de leerjaar maar heeft een passie voor lopen. Ze vindt het belangrijk dat kinderen sporten. Ze heeft zich bijgeschoold als multimovelesgeefster en geeft dan ook elke vrijdag het beste van zichzelf voor de kinderen.

            NICK VANHAECKE

 

Mede oprichter van Movement vzw.

Nick is een bachelor lichamelijke opvoeding. De job als turnleerkracht beoefent hij al een tiental jaar. 

Nick heeft al 15 jaar ervaring met zwemlessen voor kinderen maar zal zich nu meer richten op het uitbouwen van sport na school en de sportkampen  

            NAOMI HOUTTEMAN

 

Naomi is een gediplomeerde yoga instructeur.

Ze houdt er van om mensen te begeleiden in de wereld van de yoga. Haar passie voor yoga is immens en kan ze dan ook fantastisch overbrengen aan haar deelnemers!

            MARTIJN STORME

 

Mede oprichter van Movement vzw.

Martijn is afgestudeerd als bachelor Lichamelijke Opvoeding en al enkele jaren aan de slag als turnleerkracht in Oostende.

Hij heeft ook al enkele jaren ervaring met het geven van zwemlessen aan kinderen.

Richt zich momenteel op iets anders.

            JULIE BERTRAND

 

Als kleuterjuf ziet Julie heel graag de kleinsten onder ons. Ze was dan ook dolenthousiast om mee te stappen in het project van de multimove voor kleuters op woensdag. Ook Julie volgde de bijscholing van Multimove om de kleuters de ideale begeleiding te geven.