top of page
b030fc11-0a89-41f7-b84b-daeb2739adc6.png
ee40e4ec-b466-4037-95e9-f55de98a17e1.png
8b115ee6-254a-4614-901f-7c4e8a46aedb.png

Movement zet 3 teams aan de startstreep van de 100km-run voor Kom Op Tegen Kanker. Om deze te laten starten en het inschrijvingsbedrag te helpen financieren verkopen wij hét unieke eindejaarscadeau, relatiegeschenk of  attentie: een kwaliteitsvolle topwijn in een unieke verpakking! Deze laatste is een creatie van Ithaka, een Oostendse VZW die mensen met een beperking coacht om deel te nemen en bij te dragen aan de maatschappij. Je steunt dus eigenlijk 2 essentiële goede doelen met jouw aankoop!

De aangekochte pakjes haal je op in de leuke Ithaka-shop tussen 4 en 19 december, maar ook in 2024 kan je uiteraard jouw pakketje ophalen. (Bestel je een grote hoeveelheid, dan leveren wij graag ter plaatse, neem hiervoor even contact met ons op)

Pas Si Vite Grande Réserve Chardonnay is een heerlijke witte wijn om zo te drinken, maar past eveneens zeer goed bij vettige visgerechten, risotto en wit vlees. De druiven zijn geoogst bij een optimale rijpheid en na de vergisting heeft de wijn nog 6 maanden gerijpt op eiken. Het resultaat is een volle witte wijn. Aroma’s van Citrus, tropisch fruit en iets vanille. De smaak is super zacht en licht romig, maar gelukkig met voldoende frisheid.

Een intense en verfijnde rode Cabernet Sauvignon. Het fruitig aroma van wilde bessen, cassis, braam met kruidige toets sieren deze wijn. Volle en ronde smaak, met een goede en elegante structuur en een lange afdronk. Wijn om te combineren met een sappig stuk gegrild rundsvlees.

De witte Pinot Grigio wordt gekenmerkt door aroma's van perzik, citrus en witte bloemen. Een zachte en frisse smaak maakt deze wijn ideaal om te combineren met vis of vegetarische gerechten. Of simpelweg als aperitief!

Geen wijnliefhebber maar wil je ons toch financieel steunen?​​

(vanaf €40 fiscaal aftrekbaar)

bottom of page